Aktuelle Highlights:

Hjælp og FAQ

Nodedatabasens opbygning
Alle korsatser er registreret med al tilgængelig information på udgivelsen. Samtidig er de placeret i helligdage, kirkeårets tider samt givet betegnelsen introitus, graduale eller motet.

Tabelvisning
Alle korsatser er vist i tabelform og det er her muligt at sortere resultaterne ved at klikke på kolonneoverskrifterne. Ligeledes kan man klikke på det lille + til venstre ved hver række og mere information folder sig ud om den givne sats. Klik på titlen og du får uddybende information om udgivelse, placering i helligdag osv.

Hvorfor er det ikke alle noder der kan downloades?
Et stort antal korsatser er tilgængelige som download og må vederlagsfrit benyttes og opføres. Det skyldes at rettighedshaverne har indvilget i at udgivelsen gøres frit tilgængelig i databasen samt i tilfælde hvor noden enten er udgået eller ikke længere i handel.

Kan jeg låne noderne?
Alle titler i databasen findes på FUK’s nodebibliotek i Løgumkloster. Det er ikke muligt at låne noderne ud herfra, men der henvises i stedet til landets biblioteker og www.bibliotek.dk

Hvordan køber jeg noderne?
Langt de fleste noder i databasen kan købes hos forhandlere af noder i Danmark og Norden. Vi henviser til FUKs samarbejdspartner, Aarhus Musik på www.noder.dk.

 

Til toppen

 

Aktuelle Highlights:
© 2012-2014 FUK Nodebibliotek