Gå direkte til Find korsats, eller læs nedenstående vejledning først.

 

Søgning af korsats efter kriterier

 

Denne funktion kan hjælpe dig til at finde korsatser, der opfylder visse kriterier, nemlig kortype (ligestemmigt eller blandet kor), komponist, titel, besætning og akkompagnement.

 

 

Enkel søgning (kun 1 kriterium ud over kortype)

 

Der er to rullemenuer, en for kortype, og en for diverse andre kriterier (akkompagnement, korbesætning m.m.) og et felt til at skrive kriterierne ind i.

 

Start med at vælge kortype, og dernæst et af kriterierne, som nedenstående eksempler viser. Husk at udfylde søgefeltet.

 

 

 

 

 

 

Avanceret søgning (flere kriterier)

 

Af og til kommer der alt for mange søgeresultater, f.eks. hvis man søger på satser for SSA og orgel. Her er der mulighed for at indføre flere samtidige kriterier for at begrænse søgningen. Det sker ved at klikke på avanceret søgning.

 

Her dukker et søgefelt op for hvert kriterium. De kan udfyldes alle, men det er frivilligt, om man vil nøjes med færre. Bemærk, at kortype i dette tilfælde som det eneste kriterium skal vælges på en liste.

 

Eks.: Man ønsker at finde en sats over I østen stiger solen op for SSA med orgelakkompagnement.

Man vælger Avanceret søgning, derefter vælger man Ligestemmige satser.

I feltet Titel skriver man I østen, i feltet Korbesætning skriver man SSA, og i feltet Akkompagnement skriver man orgel.

Søgningen resulterer nu kun i en enkelt sats.

 

For begge søgetyper gælder det, at man, når man er kommet frem til resultatlisten, kan finde mange flere oplysninger om den enkelte sats ved at klikke på satsens titel eller et af kriterierne.

 

NB!! Det er ikke nødvendigt at skrive alle ord i titlen ind i søgefeltet, snarere tværtimod. I stedet for ’O hoved, højt forhånet’ skriver man bare ’O hoved’. Hvis man møjsommeligt skriver hele titlen ind, og der står et komma forkert, får man sandsynligvis ikke nogen respons!

 

Gå til Find korsats